Snuske har været til ridestævne

I dag var Snuske med på Vilhelmsborg, hvor der var ridestævne. Han har selv forsøgt sig med lidt spring på en kæphestespringbane, han har set både dressur, millitary og voltigering og han er blevet beundret og nusset med. Det har helt klart været en stor oplevelse for Snuske, men han har bare taget hele oplevelsen så fint…

Snuske har fået en plads i skyggen

På vejen hjem ordnede vi hestene, og så kunne Snuske lige så godt komme med og sige hej til dem for første gang. Det tog han også overraskende pænt, og hestene var meget interesserede i at hilse på ham.

Sedoj hilser så pænt og høfligt på Snuske

Silver er lidt mere direkte i sin hilsen

Mens hestene spiste sin mad, var der tid til lidt hygge på staldgangen. Jeg er meget overrasket over, hvor pænt han tog det hele. Han både spiste og drak på vejen, og var ikke bange for noget som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *