Svaler i stalden

Jeg er vokset op med, at svaler bor i stalden. De fanger insekter, og så er det da lidt hyggeligt med selskab. I år har jeg første gang en rede i stalden. Det er kun et enkelt par, der bor her, og der behøver ikke være flere, men nu må jeg se, om der kommer flere næste år. De generer i hvert fald ikke os. Reden er bygget mellem løsdriften og staldgangen, og de har ikke svinet særlig meget. Så indtil videre, er jeg meget positiv over de nye indflyttere.

Skallen fra et lille svaleæg

I dag fandt jeg ovenikøbet et lille svaleæg på gangen. Eller egentlig var det jo bare skallen, for ægget var klækket, så nu er jeg sikker på, at der er unger i reden. Bliver så hyggeligt, at følge ungen eller ungerne, når de skal lære at flyve. Jo, der er liv og glade dage i den lille stald…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *