Så kom drengene på sommerfolden

Endelig (!) blev de færdige med arbejde nær sommerfolden, hvilket betyder at sommerfolden ikke længere skal bruges som vej. Så nu kan hestene endelig (!) komme i skoven.

Sedoj nyder livet på sommerfolden

Folden blev dog ikke efterladt i pæn tilstand, så det er lidt træls. Der er dog vist gang i noget snak om genopretningen af folden. Det værste de har lavet er dog, at de har knækket en pæl, og så bare taget den et andet sted fra folden, så der er sted med dobbelt så langt imellem hegnspælene. Og derudover har de haft pælen ved leddet oppe, og forsøgt at sætte den i jorden igen. De manglede dog lige 30 cm., hvilket er ret meget, når man har en lille Silver gåede på folden. Så der måtte lige laves lidt reparationer. Endnu mere træls, men vi kunne altså ikke vente længere.

Silver nyder livet på sommerfolden

Silver er nemlig begyndt at gå ud af vinterfolden. Der er meget lidt græs tilbage, og virker strømgiveren sådan lidt sporadisk, så der ikke altid var strøm i hegnet. Troede egentlig bare, at folden krævede en klipning af græsset under hegnet, men et par timers arbejde senere, konstaterede jeg fejlen i strømgiveren (dybt suk!). Men uanset hvad, så er de flyttet nu, og så skal der bare en ny strømgiver til, inden de skal på vinterfolden igen.

Silver og Sedoj har været spærret inde i løsdriften

På grund af Silvers stunt med at gå ud af folden, har ham og Sedoj været spærret inde i løsdriften i godt og vel et døgn, inden de kunne komme ned på sommerfolden. De tog det overraskende pænt, og det ser ud til, at de har hygget sig sammen. Nu har de jo også altid brugt skuret meget, så det var ikke den helt store forandring.

Lige inden vi skulle gå ned mod sommerfolden, åbnede himlen sig, og vi fi en ordentlig skylle. Heldigvis stoppede det ret hurtigt igen, men vi nåede da lige at blive lidt bekymret. For det gav godt nok meget vand ret hurtigt..

På turen opdagede vi en masse skrald langs vejen. Og havde jeg bare haft større lommer eller en pose med, så kunne vi have samlet meget meget mere. Det her blev samlet på en ganske kort strækning – ikke over 100 meter. Det er simpelthen for dårligt. Men nu er det samlet op og smidt i en skraldespand i stedet for vejrabatten.

Det er simpelthen for dårligt, at så meget findes ude i naturen

Turen til folden gik simpelthen bare fantastisk godt. På trods af, at de havde stået indespærret i ca. 24 timer, gik de bare stille og roligt ned igennem byen, igennem viadukten, under broen, og forbi nogle meget nysgerrige heste, der desværre gik i hegnet. Vi fik dog ringet til deres ejere, så hegnet kunne fikses igen. Men en skøn tur havde vi. Det var bare så hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *