Masser af vand

Nu er det blevet efterår, og der kommer bare så meget vand. Det er bare træls, selv om jeg godt ved, at vand er nødvendigt. Men der behøver altså ikke komme så meget på en gang. Og hestene er våde – meget våde. Marken er våde – meget våd. Og mit tøj er vådt – meget vådt, når jeg kommer hjem. Det er godt nok ikke min favorit tid på året det her…

Sedoj har fået dækken på, for han begyndte at vise tegn på at blive kold, og han blev således også mere stivbenet, så det gjorde godt for ham at få lidt tøj på, så han kan holdes varm.

 

Silver klarer sig fint i regnvejret, men han synes da ikke det er sjoveste at være ude i, er tydeligt at se på ham. Kold bliver han dog ikke, og pelsen er også allerede tykkere og tættere.

Nu håber jeg bare snart, at der bliver tørvejr og godt vejr igen. Jeg er altså ikke helt færdig med solskin og varme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *