Flabede Silver

Silver er min skygge, når jeg kommer på folden. Han elsker selskab, og han vil gerne være med, der hvor det sker. Hvis jeg sidder på marken, så er han der lige ved siden af. Og ja engang imellem er han selvfølgelig nødt til at undersøge tingene lidt nærmere. Denne gang gik det ud over min sko…

i
Silver er simpelthen sådan en dejlig knægt. Han har sådan et dejligt temperament, og forsøger altid sit bedste, når jeg beder ham om noget. Jeg er fascineret af, hvor hurtig han lærer ting – både unoder og gode ting. Det kræver fokus under træning, så vi ikke tager for mange omveje til at gøre tingene korrekt. Det er vidst ikke grund, at welsh mountain ponyen ofte kaldes en miniaraber, for de to racer minder så meget om hinanden, synes jeg. Og det er jo en rigtig god ting…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *