Dobbelt op på motion

Altså normalt er det ikke lige denne måde, at motioneringen foregår på, men i dag ville Silver så gerne være med, og det fik han lov til for en kort periode. Det var til stor fornøjelse for dem begge.

1
Selv om der nogle gange gik leg i den, så gik det faktisk ret godt. Men vi skal nu øve os lidt mere, inden denne måde at motionerer på, bliver en fast del af rutinen.

Og som en sidegevinst, fil Silver så meget gang i fusserne, at han nu beviste, at han rent faktisk godt kan bevæge sig, og der gemmer sig en ret fin trav i den bette fyr. Jeg glæder mig så meget til at arbejde videre med ham…

Sedoj er startet op på nyt tilskud til leddene, hvilket indtil videre har været rigtig godt til ham. Efterhånden er han næsten rengående, og det er jo absolut fantastisk. Nu skal han snart startes op igen i ridning. Han har holdt en pause, da han var en smule halt på et forben, og ikke ret godt gående på venstre bagben. Men nu er der sket fremskridt, og det er absolut fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *