Hyggetid i løsdriften

I dag var der dømt hygge i løsdriften. Både Sedoj og Silver stød derinde og gumlede på wrap og halm. De var bestemt også begge klar til at få deres mad. De får kun krybbefoder 1 gang om dagen. Tilgengæld er der så fri adgang til wrap og halm samt det græs, der nu er på folden.

Sedoj er så glad for løsdriften, og bruger den både i regnvejr og solskin, og når der er koldt og når der er varmt. De hjælper selvfølgelig også på det, at der både er halm og wrap herinde. Han står gerne herinde og kigger ud, selv om Silver går ude på marken. Sedoj bruger også løsdriften som sit sovested, og selv om det er sjældent, at jeg fanger ham i at ligge ned, så kan det ses på både ham og halmen, og han ligger ned, og hviler sig jævnligt. Det er jeg ret glad for, da Silver kan være lidt af en lømmel, og det er jo vigtigt, at Sedoj får nok hvile.

Silver bruger løsdriften primært som spise- og sovested. Ellers tuller han rundt ude på marken, spiser græsset. og kigger på de dyr, der nu forvilder sig ind på marken. Silver er helt tryg ved, at jeg er i løsdriften, og jeg kan sagtens sætte mig hen til ham, selv om han ligger ned. Det er bare så hyggeligt. En virkelig stjernestund, som jeg værdsætter hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *