Humøret er højt…

De her 2 drenge hygger sig – det er der slet ingen tvivl om. Selv sådan en dag som i dag, hvor Sedojs bagben driller lidt, og han derfor fravælger at løbe og lege, så kan han stadig lege på sin egen måde med Silver. I dag skulle vi på en tur i skoven, og mens de skulle strigles, var der pludselig tid til lidt leg igen. Det gør mig så glad, så den gamle hygger sig med løb og leg. Han er mit lille livsstykke. Tænk sig, at det er godt og vel 17 år siden, at der var snak om, at han skulle aflives pga. hans skade… Heldigvis skete det ikke, og selv på dårlige dage kan Sedoj være med til leg, som du kan se på videoen herunder.

Efter dagens gåtur var der stadig meget mere krudt i Silver, så han drønede rundt og holdte en fest. Som det ses holder Sedoj en pause, og fravælger at løbe med. Sådanne dage har Sedoj en gang imellem, og andre dage, så er det ham, der løber forrest. Sådan en dag som i dag, er også en af de dage, hvor jeg bekymrer mig ekstra meget om Sedoj. Har han mon for ondt? Men fagfolkene i vores liv fortæller mig, at han ikke har for ondt. Han har slidgigt efter sin skade i højre bagben, og derfor vil der komme disse dage. Dt gør lidt ondt at se ham sådan her, men generelt har jeg en glad hest, der gerne løber og leger…

Jeg er bare så glad for disse to – de gør bare det hele lidt nemmere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *