Scratch my back…

Silver er en mester af sjove og skøre små øjeblikke…

Silver elsker at få kløet sin bagdel, og det giver nogle sjove øjeblikke, når han ivrigt bakker hen til mig, for at blive kløet. Og han gør det uanset, om jeg går på folden, ordner løsdriften eller står og hygger med Sedoj. Det er ikke sådan, at han gør det hele tiden, men når han synes, at han trænger til, at blive kløet, så kommer han bakkende. Han er bestemt ikke truende, og har aldrig løftet et bagben imod nogle mennesker. Men jeg kan godt forstå, hvis nogle bliver bekymret over den bakkende pony, der har retning lige imod dem, når de kommer på besøg på marken…

Når vi er i stalden, og gør foder klar, så er Silver helt klar også. Begge drenge får mash hver dag, og det synes de begge er dejligt. I dag viste Silver lige, hvor skønt hans synes Equsana Green Fiber Mash smager… Søde skønne Sille giver os altid et smil på læberne…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *