Marts måneds TikToks

Vi hygger os stadigvæk med vores små TikToks, og har fundet nye venner verden over, så det er ganske hyggeligt. Men lad os bare springe ud i det. Første klip er et ganske lille et af slagsen af Silver. Han er bare så sød, men undrer sig stadig over mine små tiltag engang i mellem.

 
Næste lille klip er et med Sedoj. Det er ikke helt synkront med lyden, men det var tæt på. Og Sedoj gad ikke lege med mere, så derfor blev det bare sådan. Det behøver ikke altid være perfekt, når bare det er sødt, og det synes jeg dette klip er…

 
Og så kommer Silver på banen igen med et lille bevis på hans sassyness. Han er en absolut krammebamse det meste af tiden, men han ved også, hvad han vil, og det kommer selvfølgelig til udtryk. Dette klip er dog ren attitude over for Sedoj, og til sidst i klippet ses Sille begynde at flytte sig. Det skyldes, at Sedoj lige lagde ørene ned. Der er meget attitude, men mest respekt for Sedoj, og det er jo lige præcis, som det skal være…

 
Er du på TikTok, så kender du nok lyden “Don’t pet me”. Den lyd syes jeg passede perfekt til denne lille video, hvor drengene leger. De bruger stadig meget tid på at lege, og det er jo godt til Sedoj at blive holdt lidt i gang. Det er også tydeligt at se i deres leg, at Sedoj stadig er bossen i sidste ende. Lille Sille har en lang snor, men når Sedoj siger fra, så er det sådan, at det er…

 
Dette er godt nok en lidt ældre video, som blev lavet til en TikTok. Det er bare en af de mange værdsatte hyggestunder, som jeg har haft og stadig har med lille Sille. Dette er beviset på, at han er den ultimative krammebamse. Han absolut elsker at blive nusset om…

 
Og nu vi er ved Silver, så se lige denne søde velkomst, som jeg får, hver gang jeg kommer i stalden. Denne gang er han bare i luntetrav, andre gange er det i fuld galop. Men det er ganske sikkert, at jeg altid bliver mødt med et vrinsk, og så kommer han løbende mig i møde. Det er bare så hyggeligt.

 
Og sidst men ikke mindst, så lagde jeg en ny lyd på en video, som jeg har vist tidligere – nemlig den af drengene, der leger. Med en anden lyd, får den et lidt andet udtryk. Her står Silver tilbage som den, ingen andre vil lege med. Stakkels lille Sille ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *