Andeflok på afveje

Da vi kørte hjem fra hestene, kom der lige pludselig en lille andeflok løbende midt på grusvejen lige imod os. Jeg stoppede bilen, og så og overvejede lige situationen. Ænderne løb først forbi os, men vendte om, og kom susende tilbage. Inde bag hegnet løb yderligere en lille håndfuld ænder, der var i lige så meget panik.

 

Jeg besluttede mig for at se, om jeg kunne hjælpe dem., så jeg fulgte stille efter dem til fods, for at se om, der mon var et sted, hvor de kunne samles. Det fandt de heldigvis længere oppe, hvor der var en låge, som de kunne gå under. Det var dog ikke uden panik, og en masse rap-rap og forsøg på at bryde igennem det tykke hegn. Men ingen ænder blev skadet, og den lille flok blev samlet igen. Jeg håber de fandt ud af tingene, og kom i samlet flok videre til det sted, hvor de nu var på vej hen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *