Lidt våd sommerdag

Drengene nyder tiden på sommerfolden, også selvom den danske sommer indebærer regn og nogle gange så meget, at der kommer vandpytter på folden. Vi har altid en stor vandpyt ved leddet. Sedoj nyder ofte at stå med fødderne i den – det er lidt sjovt at se. Silver holder sig pænt ude af vandpytten. På tur er det dog lige omvendt. Her er der Sedoj, der går uden om vandpytterne, og Silver der bare plasker igennem dem, som et børnehavebarn i gummistøvler.

De to søde drenge her venter på med stor tålmodighed på deres mad. Stod det til dem, så måtte jeg gerne lægge kameraet fra mig, og komme i gang med at serverer deres mad. Så derfor blev det kun til et enkelt billede. Det er jo umuligt at skuffe sådan to søde ansigter her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *