Nytårsaften hos drengene

Denne dag gik som sædvanligt fuldstændigt stille og roligt ude ved hestene. Sedoj er en absolut stjerne, der sørger for, at Silver er tryg. Så sådan en dag som i dag, så leger de lidt mere sammen – vel at mærke leg, som Sedoj ligger op til. Så har lille Sille nemlig noget andet at tænke på. De stod også og tog deres middagshvil lige uden for løsdriften. De er lidt søde sammen de to.

Vi kiggede til dem i løbet af aftenen, og der stod de inde i løsdriften og hyggede sig. der blev fyldt op med wrap og halm, og masser af gulerødder i wrappen. Men der er nu ikke nogen nervøsitet eller utryghed at spore. Sedoj står og kigger ud af løsdriften, når han ikke spiser og Silver følger trop.

På billedet ses to trætte drenge, der afventer at de er færdig med at skyde af. Det er en lidt lang nat for dem, men jeg skal heldigvis ikke være bekymret for, om de render ud i panik eller noget i den stil. De står bare og hygger sig sammen, somregel side om side.

Men ligesom hestene glæder jeg mig også hvert år til at de er færdige med at skyde af. Nytåret er dog også en spændende tid. Nu siger vi farvel til et år og goddag til et nyt. Et helt nyt kapitel med alle muligheder åbne. Tanker om den tid, der er gået, og den tid der kommer, hører helt bestemt sammen med nytåret for mig. Det er en tid med refleksion over tiden der gået, og tiden der kommer med mange gode planer for os alle sammen.

Godt nytår til dig, der læser med. Jeg håber 2022 bringer noget godt med sig til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *