Foråret er her endelig

Det er helt klart nu, at foråret er kommet for at blive. Sedoj fælder helt vildt nu, og der er mere eller mindre en halv hest på gulvet, når jeg er færdig med at strigle ham. Sådan har det været i lidt tid allerede nu, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Det er ikke fordi, han har sådan en meget lang vinterpels, men der er bare rigtig meget af den.

Det kan godt mærkes lidt på Sedoj i år, at det er fældetid. Han er lidt træt. Men det hænger nok også sammen med, at jeg er i gang med at finde det rigtige foder til ham, og ikke mindst forsøge at finde et ledtilskud, der både er til at betale og virker. Det burde da være muligt. Sedoj er nemmere at holde slank nu, hvilket jo nok hænger sammen med, at han er blevet ældre, og fordøjelse og behov ændre sig. Så nu skal jeg til at være opmærksom på at holde huld i stedet for at slanke. Det bliver lidt af en omvæltning. Jeg døjer heldigvis ikke med, at han bliver for tynd endnu, så det er forholdsvist nemt at følge med. Men det kan være, at jeg til vinter måske skal tænke i mere end vitaminer og wrap samt halm til ham.

Men fældetiden er over os. Sedoj er ret fin i pelsen ud over de småskrammer han nu får af at lege med Silver. Jeg ligner mest en behåret snemand, når jeg har striglet ham, og så er det meste af mit ridetøj endda sort.

Det bliver godt at se ham i sommerpelsen igen, og håber at vi får nogle gode ture her i år sammen. Glæder mig til sommeren. Det er også langt bedre til Sedojs ben end det kolde og våde vintervejr…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *