Forårsfriske heste

Begge drenge var i højt humør, da jeg kom i stalden i dag, og de havde en fest. En lang video er blevet kortet ned til 3 minutter og 40 sekunders ren glæde.

Nogle gange kan jeg godt blive bekymret for Sedoj. Han tager alting lidt mere roligt. Han er blevet lidt mere stivbenet. Og efterhånden kan man godt mærke alderen lidt på ham. Men så er der disse dage, hvor han bare giver den fuld gas, og hygger sig så meget med Silver. Selvfølgelig er han stadig lidt stivbenet, og ikke så hurtig til bens. Men han kan altså stadig godt følge med lille Sille. Og så er jeg bare ikke helt så bekymret mere. Men jeg er dog stadig opmærksom på, hvordan han har, og om han stadig kan gå og nyde at være hest. Så længe han har det godt, så længe forsøger jeg ikke at bekymre mig for meget om fremtiden.

Lille Sille elsker når Sedoj er med på leg og fuld fart. Han nyder at fræse afsted, og synes det er så fedt. Når legeturen er overstået, står der to pustende og svedende heste, der tydeligvis har hygget sig meget. Der falder ro på folden, og snart står de så side om side og græsser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *