Så er drengene på sommerfold

I dag blev så dagen, hvor drengene skulle på sommergræs. Oprindeligt skulle de have været afsted et par dage før, men så blev det lige tid til smed, årligt eftersyn med vaccination og tandlæge. Nu hvor alt er helt i orden, så kunne de endelig komme på sommergræs i skoven.

Vi rider/trækker dem på sommerfolden, for det er en tur på kun 4-5 kilometer. Vi skal godt nok ind i byen samt under både togbane og vej. Men det tager begge heste nu ret pænt. Silver var dog noget i hopla i dag, og havde ret travlt med at følge med i det hele. Men han var komplet styrbar hele turen, bare ret frisk.SEdoj var en absolut stjerne som altid. Ham kan man altid regne med.

Da vi nærmede os folden, var især Sedoj godt klar over, hvor turen gik hen, og han var ikke langsom til at sætte mulen i græsset, da han blev sluppet fri. Silver havde også en fest, men syntes også, at græsset var lækkert.

Silver fejre altid at få en ny fold på samme måde. I fuld fart undersøger han lige sit nye område, og så falder der ro på ret hurtigt igen. Nogle steder er græsset næsten lige så højt som ham, så han må springe igennem. Men det forhindre ikke Silver i at holde sin lille fest.

Da vi skulle hjem, blev Silver noget bekymret over, at blive efterladt ude i skoven. Han løb lidt langs hegnet og kaldte efter os, da vi kørte. Sedoj gik stille og roligt og græssede. Der faldte dog hurtigt ro på ham, og senere gik drengene og græssede sammen oppe i den anden ende af folden. Men han kom hurtigt til leddet, så han er ikke helt tilpas med at være på sommerfolden. Det håber jeg dog, at han bliver snart, ellers må jeg jo finde en løsning på det.

Da vi kørte hjem, så vi en rå stå og græsse i kanten af grusvejen. Vi stoppede selvfølgelig op, og kiggede lidt på hende. Kort tid efter krydsede hun vejen, og lige bagefter fulgte dette lille væsen. Det var et totalt nuhr-øjeblik. Med smeltede hjerter kørte vi hjem. Glæder mig til at følge disse to i løbet af sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *