Muhligvis lidt farligt

Igen i dag tog vi på tur, og mødte køerne. De er muhligvis lidt farlige, synes de begge. Eller faktisk er Silver meget betaget af dem, men det er Sedoj altså ikke.

Sedoj og min datter var også en tur i Gudenåen, og det var noget, som knægten nød her i det lunere vejr. Silver var også ude og snuse lidt til det, men syntes ikke det var så spændende i dag.

Sedoj hyggede sig med at undersøge vadet, og fik også drukket lidt af det. Han er stadig bare en lille nysgerrig knægt ind i mellem.

Og nå man nu er nysgerrig, så skal der selvfølgelig også plaskes i vandet. Han tjekker lige bundforholdene, skøre knægt.


Mere smagstest af vandet i Gudenåen

Og så må knægten mod landjorden, mens min datter holder styr på billederne, hun fik taget ude i vandet.

Silver holder styr på køerne. Han var ret fascineret af de spændende væsener, der rendte inde på marken ved siden af os.


Sedoj holder styr på køerne, og han er ikke fascineret af dem, men de holdte heldigvis god afstand, så turen fortsatte stille og roligt…

Da Silver trænger til at tage sig lidt, så er han dømt til ekstra motion efter vores tur. Dette resulterede i en lille stædig “sitting bull”, da jeg bad ham om at trave. Jeg ved dælme ikke hvor hensigtsmæssigt det er, men charmerende er han nu alligevel. Vi skal altså have fundet en anden kommando, eller så må trav hedde “sit” fra nu af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *