Min lille springpony

I dag blev Silver trænet på banen. Det stod på lidt træning fra jorden og løsspringning. Billederne er ikke ligefrem fantastiske, men de er der.

Silver synes det er sjovt at springe. Vi har slet ikke testet hans kapacitet endnu, og det højeste han har sprunget indtil videre er ca. 70 cm., som han nemt kommer over.

Silver springer klart bedst på venstre volte, men vi har fået arbejdet en del med venstre volte, og det går fremad. I starten stoppede han helt eller sprang fra stående stilling. Nu beholder han i det mindste tempoet hen til springene.

Vi pringer heller ikke i lang tid, fordi jeg gerne vil bevare hans lyst til at springe, så han skal ikke køres træt. Nu er det faktisk også ret svært, at køre lille Sille træt, men jeg vil gerne have, at han beholder modet til at springe.

HAn er altid en fornøjelse at arbejde med, og gør altid sit bedste. Den eneste udfordring vi har, er faktisk at han nogle gange er lidt for ivrig, så tingene bliver lidt mudret. Men så arbejder vi bare med fokus og koncentration. Og det er jo rent faktisk ikke en gang en udfordring, som man kan brokke sig over. Vi skal bare lige lære at bruge al den energi konstruktivt.

Tak for træningen søde Sille. Du var en absolut stjerne… igen i dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *