Lidt mere ro i løsdriften

Der er endelig kommet lidt ro på i løsdriften, da jeg har sat en afgrænsning på derinde. Midlertidigt har jeg sat to elastikled op. Hvis det virker, så skal det udskiftes med et fast skillerum af træ, der kan fjernes efter behov. Løsdriften er derudover gjort større indvendigt, så Sedoj og Silver ikke mister ret meget plads, og Super har fået en fin plads på sin side af afspærringen.

Nu skynder Super sig ikke ud af løsdriften, hvis Sedoj kigger på ham. Silver er lidt et kapitel for sig selv, da han har fundet ud af, at afspærringen er af elastik. Han har lært at sno sig, så han kan komme under og over. Nogle gange går der lidt kluddermutter i den, men han får sig altid rodet ud af det igen.

Det er lidt svært at få tingene til at lykkedes, men langsomt finder vi ud af det, så Super også får sin plads her hos os, hvor han føler sig tryg og tilpas. Det er vigtigt, at alle tre har det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *