Fuld fart på drengene

Drengene nød virkelig dagen i dag. Der blev hurtigt lagt an til leg og løb, da vi var ude hos dem. Silver er selvfølgelig den, der løber mest, og de to gamle drenge deler åbenbart arbejdsbyrden. Super tog den første tørn, og da han blev træt, tog Sedoj over, og løb videre med Silver. Der er ihvertfald lidt over 5 minutters fuld fart og højt humør i videoen herunder.

Som det også kan ses i videoen, så fortjener Sille hver eneste baghov og tandsæt, som de gamle giver igen med. Han er lidt af en flab, men stopper som regel, mens legen er god. Og går han over stregen, så kan kan både Sedoj og Super sige fra, så han forstår det.

Det er sjovt at se, at de tager sådan en tur engang i mellem. Som regel er det Silver, der starter, men de 2 andre er oftest med på den, og ellers har lille Sille bare sine zoomies alene, mens Sedoj og super nærmest hovedrystende står og kigger på ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *