Sedoj siger hej

Sedoj elsker at stå i døren og kigge, når jeg laver mad til dem. Der er ingen tvivl om, at han er rigtig god til at se sød ud med ørene fremme og store øjne. Han er bare en dejlig dreng.

Det er selvføgelig ikke uden grund, at han står der, for der falder jo tit noget af, når man kan se så sød ud som ham. Der er altid behov for en, der kan smagsteste, om foderet stadig er godt nok. Vi er oså nødt til at være sikker på, at gulerødderne stadig knaser. Sidst men ikke mindst er han der også for at tjekke om godbidderne stadig til at spise.

Det er lidt vigtigt for Sedoj, at det er ham, der smagstester. Han kan godt stå i løsdriften og vente på maden, så længe der ikke er andre, der stå i døren. Hvis en af de andre vil stå i døren under fodertilberedningen, så er Sedoj der straks til at vise dem væk, og tge det ærefulde erhverv som smagstester. Han er da lidt en en gentleman sådan at være sikker på, at ingen af de andre måtte opleve en evt. dårlig smagstest.

Som sagt er det jo ikke til at stå for hans skønne ansigt, så ja der falder altid lidt af. Hemmeligheden er, at de andre også får, selv om de står inde i løsdriften. Det kunne jeg dog aldrig drømme om at fortælle Sedoj 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *