Siddende Sille

Træningen fortsætter med Silver, og nu hvor jeg har sendt Sedoj på pension fra ridningen, så er der mere fokus på træningen fra jorden med dem begge. Silver udvikler sig en del  i tiden, hvilket sætter større krav til mig. Han begynder at få styr på tegnene, så nu er det ofte mig og mit kropssprog, der skaber lidt kaos.   Men vi finder ud af tingene, og bliver gode sammen.

Vi er ved at have styr på at ligge ned, sidde og neje. Han kan selvfølgelig også en del af nogle andre tricks og forskellige øvelser. Vi er ved at introducere spanske skridt og at stejle. Samtidig øver vi også på forskellige dressurøvelser og balancen i longen. Der er nok at tage fat på, og jeg forventer bestemt ikke perfektion. Silver kører hurtigt lidt sur, hvis vi træner de samme ting, så derfor har vi flere små ting, at tage fat på. Og vi træner ikke det hele hver dag. Når han begynder at tilbyde nogle ting, så bliver de taget med i vores træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *