Sedoj nyder sommeren

Det er ikke til at se, at vi e på vej ind i august måned på dette billede. Sådan her plejer dette område på folden at se ud, når jeg tænker på, at tage dem hjem om efteråret. De to gamle drenge får regndækken på, når vejret er værst, men ellers tror jeg faktisk de hygger sig her på sommerfolden.

Sedoj holder sig pæn i år. Det er tydeligt at se, at der ikke helt har været det samme saft og kraft i græsset som tidligere pga. juni måneds vejr. Jeg ville godt have haft mere græs, men at se på Sedoj og Silver, så har det ikke været nødvendigt. De får selvfølgelig også deres vitaminer hver dag, så de er dækket ind på den måde.

Jeg synes faktisk Sedoj holder sig godt. Han er 24 år gammel i år, og har nogle gamle skader og problematikker. Han er blevet pensioneret fra ridningen i år, men vi arbejder stadig fra jorden, som han elsker. Vi hygger os stadig meget, og nyder tiden sammen.  Glæder mig til at se, hvad årene ellers bringer til os.

Der er smukt herude på sommerfolden, og det er kun i lavningen her, at der er så vådt. Det område her er opstået efter, at der har været maskiner, der har gravet igennem marken, da skulle nedlægges nogle ledninger eller rør. Det er lidt træls, men det er god miljøtræning.  Sedoj er efterhånden ligeglad med vandet, og står ofte her i løbet af dagen. Om aftenen og natten går de alle 3 op på området bag træerne, og slapper af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *