Hjem fra sommerfold

I dag blev det så dagen, hvor vi tog hestene hjem fra sommerfolden. Det hele er ved at være lidt vådt nu, og græsset er ved at være spist, så nu er det vist på tide, at tage drengene hjem til vinterfolden, som har fået ro hele sommeren.

Vi gik med dem, og de var bare så søde alle tre. Det var en rigtig god og hyggelig tur. Det er så sjovt at se, at især Sedoj genkender denne tur, og kan vejen hjem til løsdriften. Så snart vi drejer et bestemt sted, så får tempoet et nyk opad, og så er han meget målrettet. Der er slet ingen tvivl om, at han er meget glad for vinterfolden og løsdriften.

Jeg er glad for min lille trip-trap-træsko-flok her. Det går langt bedre mellem Sedoj og Super, og Silver er stadig den evigglade lille pony, der gerne vil have, at alle bare er gode venner.

Hjemme på folden, holdte Silver som sædvanligt en lille fest, hvor han lige fik tjekket, at benene stadig kan bære en frisk galoprunde eller tre. De to gamle havde mere travlt med at spise selvfølgelig, men så er det jo godt, at Silver kan more sig alene. De var alle glade for, at komme tilbage på vinterfolden, men det er tydeligt, at de viser det på hver deres måde. Silver er selvfølgelig den sjoveste at filme, i forhold til de to andre, der bare nyder at få masser af græs igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *