Sille Charmetrold

Vi kommer nok ikke uden om, at Silver i høj grad er min charmetrold. Han er altid ved min side og vil gerne snakkes med og hygges om. Er jeg i løsdriften, så er han der også, og vil kløes under maven eller på bagdelen. Laver jeg noget i stalden eller på marken, er han tilsynsførende, og sikre sig, at alt er helt i orden.

Han stikker gerne mulen frem til kys eller lægger hals til et kram. Triste tanker puster han, og glade tanker fordobler han. Jeg føler mig altså lidt heldig ved at have sådan en bette fyr i min stald.

Lille Silver er også fyldt med sjove påfund, og da ham skubbede rundt med wrappen, for at nå det i bunden, så ender det på hovedet af ham. Jeg rettede lige hans nye paryk, og snuppede dette fine modelbillede. Selv med lyst hår, er han da lidt lækker (hi hi)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *