Det føles som forår

Der findes ikke noget bedre, end når dagene bliver længere, og vi begynder at få de der forårslignende dage. Jeg elsker forår og sommer, og glæder mig hvert år til sol og varme.

Skønne skovture kan vi ikke få for mange af, og når de oven i købet foregår i solskin og blå himmel, så kan det ikke blive meget bedre. I dag havde vi egentlig ret travlt, men når vejrudsigten i morgen siger masser af regn, så måtte vi lige sætte en times tid af til ridetur. Det fortryder vi bestemt ikke…

Det var bare så hyggeligt, og det varer ikke længe, inden Silver igen er klar til at komme i de lange liner. Han viser så mange fine fremskridt i forhold til at gå forrest. Nu er han ved at være klar til, at jeg går bag ham, og ikke ved siden af ham. Jeg glæder mig lidt, for jeg synes det er sjovt, når vi lærer nye ting sammen. Vi må se, hvor langt vi kommer, men vi kan helt sikkert klare nogle gode ture sammen på den måde…

Solskin er bare så skønt, når vi har haft gråvejr og regn i så mange dage. Det giver bare en god stemning og god energi. Jeg kan nemt køre lidt sur i det danske efterårs- og vintervejr, men alt det forsvinder på sådan en dag her – især i dette gode selskab.

Denne solskinsdag blev nydt i fulde drag, og selv om regnvejret kommer i morgen, så kan det ikke helt ødelægge det. Nu er jeg ladet op med solskin, skønt selskab og snart forår. Så bliver hverdagen lidt nemmere at komme igennem igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *