Mads

Mads – tak for årene der gik (2004 – 2010)

We’ve lost a special friend that day – the kind you can’t replace,
and looking at our empty laps we still can see his face.

I know he’s in a special place our Lord has for such friends,
Where meadows, fields ” flowers help make them strong and whole again.

He started sleeping next to me Was this his special clue,
Because he felt the end was near I only wish I knew.

This special place our Lord has made Health and strength, wait for him there,
So with our very special friend we’re sending all our prayers.

I know he’s watching over us and he’ll be with us when we cry,
So with one more kiss on his beloved head we told our darling Mads goodbye.

~~ Vi savner dig Misser-Madsen ~~

En personlighed man aldrig glemmer

Mads kom med sin bror Mikkel ind i vores liv i oktober 2004. Han var den mest modige af de to fra dag 1, men levede dog det første døgn under sofaen alligevel.

Mads havde en ide med at hans legetøj skulle druknes, så ofte fiskede vi bolde, pelsdyr og endda et barbiehoved op af vandet.

Mads var stor fysisk og mentalt, men hans hjerte var endnu større. Der skal så mange ord til for at beskrive en personlighed som ham, at det vil være omsonst at begynde at skrive, da ordene ikke engang vil beskrive ham halvt. Men det er ingen hemmelighed, at han var en helt vidunderlig kat med en helt speciel plads i vores hjerter.

Mads døde pludseligt, og vi var desværre ikke engang hjemme, da det skete. Vi kom hjem og fandt ham død, hvilket selvfølgelig har ledt til noget selvbedrejdelse. Det skete også meget pludseligt, og han fejlede absolut intet, da vi tog afsted. Mikkel var helt frisk, da vi kom hjem.

Mikkel var jo også den, der fik lov til at sige mest farvel til Mads, og var faktisk ikke synderligt påvirket. Han kalder lidt engang imellem, og vi overvejer en ny kammerat til ham, men er samtidig også bange for, at det ikke vil fungere. Mads var jo trods alt hans bror.

Vi savner Mads utrolig meget, og begge er vi trætte af at høre på “Jamen det var jo bare en kat”. Mads var en kat, men han var ikke BARE en kat. Han var og er et medlem af vores familie, og vi er kede af, at han forlod os så pludseligt og uden nogen synlig grund.

Mads, vi håber at du er kommet godt frem, og vi skal nok passe godt på Mikkel, indtil du har ham ved din side igen. Dette skete så 4 år senere, nemlig den 6. august 2014. Nu er I sammen igen, og vi må leve med savnet af jer begge…

Fotoalbum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *