Fjernhealing…

Nu har jeg haft besøg af Winnie Stubkjær Laursen nogle gange, og har snakket med hende endnu flere gange over telefon og email. Hun har overrasket mig mange gange, men jeg er stadig lidt uforstående over for, hvad hun egentlig kan, og hvordan. Jeg kan dog se, at Sedoj reagerer på det hun gør, og det er nok for mig.

I forbindelse med dyrlægens dom snakkede jeg videre med Winnie om, hvad jeg nu skulle gøre. Hun sagde så, at hun ville forsøge at fjerneheale Sedoj i løbet af ugen. Jeg skulle ikke blive forskækket, hvis Sedojs ben hævede yderligere op – det var ikke farligt, og det skulle nok blive godt igen.

Jeg kunne forholde mig til, at hun kunne komme i kontakt med Sedoj og dermed gøre noget ved/for/med ham, når hun stod lige ved siden af ham. Men at hun kunne gøre noget nær det samme, når var mange kilometer fra hinanden, vakte igen min skepsis. Men jeg var samtidig i en situation, hvor jeg tog imod al den hjælp, som jeg kunne få, og hun kunne i bedste fald hjælpe ham, og i værste fald skete der ikke noget.

Da jeg kom i stalden nogle dage senere, mødtes jeg af en meget træt Sedoj, der stod lidt for sig selv på folden med bagdelen mod de andre. Han stod og hvilede på højre bagben, og var i det hele taget sådan lidt væk fra resten af verden. Jeg troede straks, at den var helt gal med Sedojs bagben, og kaldte på ham. Han kiggede kort på mig, og vendte så sin koncentration et andet sted hen igen.

Jeg gik ind på folden, og var så bange for det syn, som jeg frygtede skulle møde mig. Ville benet mon være helt hævet op, havde han lavet flere vrid, hvad skete der egentlig lige?

Sedojs bagben var en smule varmere, men selve hævelsen var mindre og mere tæt/hård. Han var ikke halt, og han var ikke øm, når jeg trykkede. Forvirret trak jeg Sedoj ind i sin boks, hvor han fik noget hø, og jeg smed også noget guf i hans krybbe. Og pludselig vågnede Sedoj op. Han spiste, drak og ville nusses med.

Samme aften ringede jeg til Winnie med mine bekymringer, men hun kunne blot fortælle mig, at hun havde fjernhealet Sedoj de sidste par dage. Jeg spurgte, hvornår hun sidst havde haft kontakt med Sedoj, og det var faktisk på det tidspunkt, hvor jeg var kommet ud til ham. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tro eller mene på nuværende tidspunkt, men hun kan altså et eller andet hende Winnie.

Sedoj var fuldstændig sig selv dagen efter igen, og efter kun ganske få dage mere, var hævelsen faldet yderligere, så nu er der kun en forskel på halvanden centimeter på venstre og højre has.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *