Libertytræning med begge to

I dag prøvede jeg noget nyt – eller det er i hvert fald lang tid siden, at vi har forsøgt os med noget lignende. Vi havde nemlig en lille træningssession alle tre, hvor vi faktisk fik udrettet noget sammen. Egentlig var det meningen, at Silver skulle trænes lidt, men Sedoj mødte også op, og insisterede på, at være med, og det fik han selvfølgelig lov til.

Jeg har ikke rigtig nogle billeder fra selve træningen, men snuppede nogle stykker her til sidst. Det er ikke nemt at styre to heste og kamera. Må hellere huske det store kamera og stativet næste gang, for det gik faktisk ret godt. Det er selvfølgelig slet ikke så avanceret endnu, men de kunne lave nogle små øvelser sammen, og de gjorde det rigtig godt. Der var selvfølgelig lidt uenighed om, hvem der skulle have godbidderne først og sådan noget, men det gik.

Silver fandt lige tricket at sidde frem igen fra hukommelsen. Det har været gemt lidt væk, men i dag gjorde han det. Sedoj benyttede muligheden for at drille den bette lidt – og det er faktisk bare karma, der rammer, for Silver kan godt nok være lidt af en mundfuld nogle gange for Sedoj, men de finder ud af, og Silver har stadig en stor respekt, når Sedoj siger stop!, og mener det.

Der er ingen tvivl om, at de begge er meget tydelige i deres udtryk, og giver klar besked til mig og hinanden. Det er spændende at følge med i, hvor subtile tegn de bruger, og hvor meget, der kan skrues op efter behov. Det er god inspiration til mig, for jeg vil jo også gerne nå frem til de nærmeste usynlige tegn, når vi arbejder sammen. På billedet herunder får Silver meget tydelig besked på at vente, så Sedoj  kan få sin godbid først.

Vi trænede ikke længe i dag, men vi fik nogle ret gode momenter, og det var fedt at mærke, hvordan brikkerne falder på plads. Det var så hyggeligt, at Sedoj insisterede på at være med, og selv Silver var faktisk også tilpas med det. De legede også lidt sammen undervejs, og det er der også altid plads til. Den gode stemning i træningen er nemlig guld værd. Det skal være sjovt for os alle sammen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *