Halt – Ikke Halt

Det veksler rigtig meget om Sedoj er halt eller rengående. Det er bare noget så frustrerende, og min frygt for at miste ham bliver vækket til live, når jeg ser, at han er halt…

Han er været halt on and off siden han blev skadet tilbage i oktober 2003. Nogle dage er benet bare fint, og han er fuldstændig haltfri, andre dage er det hævet, og han er stadig haltfri, og andre dage igen er han både halt og hævet. Jeg kan simpelthen ikke finde et mønster i det. Det har ikke noget at gøre med, om han laver noget eller ej, og heller ikke hvor meget han laver. Det ændrer sig bare fra dag til dag, og nogle gange endda fra time til time.

Dyrlægen kom forbi i dag, og der var Sedoj selvfølgelig ikke halt. Han gik derudover igennem to bøjeprøver uden anmærkninger. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal tro eller mene lige nu. Men jeg jubler indvendigt, for når han nu går så fint igennem to bøjeprøver, så kan det da ikke være helt galt.

Nu da dyrlægen alligevel var ude og kigge til Sedoj, så fik han også lige fjernet de to vorter, som han har haft i et stykke tid nu. Den ene sad under maven, og den anden på skulderen. Sårene blev syet, og Sedoj skal så have ti dages boksro.

Jeg håber virkelig snart alt der her dyrlægesjov holder, så jeg bare kan nyde min dejlige Sedoj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *