Fnyser’n Sedoj

Endnu en dag, hvor vi var på tur ud i det grå, men sikke en tur…. Det er længe siden, at jeg har grint så meget, som jeg gjorde i dag. Sedoj var rigtig i hopla, og vi brugte lige 5 minutter på, at blive enig om, at han skulle stå stille, når jeg skulle stige op.

Da vi så endelig kom afsted, skulle vi forbi en stor farlig hæk, der garanteret gemmer på busse-bøh-mænd efter Sedojs mening, så vi red i den modsatte side af vejen. Der kom så en bil bagfra, og jeg stoppede op, så hun kunne komme forbi. Men hun stoppede også, så vi red fremad, og håbede på, at hun ville køre forbi, men det gjorde hun heller ikke. Til sidst stoppe jeg op, og vinkede hende forbi, og jeg kunne se, at hun blev sur. Det er skønt, når billister tager hensyn, men det kan også blive for meget.

Sedoj gik rigtig godt fremad, men var i rigtig fnysehumør, så hele verden fik et fnys med på vejen. Han gjorde ikke andet end at fnyse, hverken hoppede, trippede eller dansede. Han havde travlt med at komme på tur. Men så stod den der! En stor farlig tingest i et hjørne af en mark. Sedoj var helt overbevist om, at den snart sprang på ham, og stoppede med et stort fnys. Den farlige tingest er også kendt som en harve, men åbenbart ikke for Sedoj. Lige pludselig var der noget, der kildede mig i nakken, og jeg viftede det irriteret væk, for jeg havde jo andet at se til end et insekt, men til min overraskelse fik jeg fat i en tot hår, altså Sedojs hale. Sedoj havde smidt halen helt op over ryggen, og da vi var i medvind, kildede hans hale altså mig. Vi kom forbi harven uden større problemer, og Sedoj sendte lige et stolt fnys efter den: Ha, jeg er da ikke bange for dig!

Resten af turen gik lige sådan. Masser af fnys fra Sedojs side og masser af grin til mig. Så selv om himlen var grå og det småregnede lidt, så har jeg sjældent haft så sjov en tur som vi havde i dag…. Forresten så skal jeg godt nok vænne mig til at sidde i en dressursadel igen. Ikke nok med at jeg er vant til at sidde i sofaen (Aka stocksadlen), men i det sidste stykke tid, har jeg redet helt uden sadel, og så hjalp det nok ikke lige at jeg havde fået bøjlerne et hul for korte. Men det er nu en udmærket sadel uanset hvad, og så passer den Sedoj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *