Sedoj som barnepige

I dag havde Sedoj så besøg af to børn, som meget gerne ville hilse på ham og have en lille ridetur. Det var selvfølgelig ikke noget problem, og jeg tror nok, at vi alle havde en rigtig god dag.

Da jeg hentede Sedoj på folden, var han noget irriteret af alle insekterne, men det var ikke det værste.

Det første jeg lagde mærke til, var at et af Sedojs sår, som egentlig var helet pænt, var sprunget op igen, og fluerne sad og gnaskede i det. Så før vi overhovedet kunne komme ud og ride, skulle såret vaskes, renses og smøres.

Sedoj tog det rigtig pænt, og børnene havde så ondt af Sedoj, at han fik ekstra guffer, hvilket passede knægten fint.

Sedoj var simpelthen så sød over for børnene, og de fik masser af kys. De fik også lov til at strigle ham og nusse ham i panden. Sedoj syntes det var hyggeligt med lidt besøg, og nød det rigtig meget.

Da vi så vendte næsen hjemad, fik børnene lov til at ride ham hjemad. Patrick som var den første, havde ikke så god en balance, så jeg trak Sedoj, for hvis han nu skulle lave et lille hop, så var det ikke sikkert, at Patrick blev siddende. Han sagde dog flere gange, at Sedoj var rigtig sød, og jeg tror, at han nød den lille ridetur. Da vi var kommet halvvejs, var det Emmas tur, og hun havde lidt bedre balance, så hun fik lov til at ride selv. Hun styrede dog ikke Sedoj, som fulgte mig ganske pænt. Emma fik også prøvet lidt spansk skridt, og det syntes hun var rigtig sjovt. Jeg havde desværre glemt kameraet i bilen, så vi fik først nogle billeder, da vi kom hjem.

Sedoj blev lige skyllet over, inden han kom ned på folden. Emma trak selv Sedoj hele vejen derned, og det var hun vist lidt stolt over. Jeg er bare stolt over, hvor sød Sedoj var, selv om han skulle drille lidt på vejen ned til folden. Men han gik så pænt med dem, da de red ham, og han forsøgte også at passe på Emma, da hun trak ham på folden. Han stod næsten bomstille, da de striglede ham, og tog forsigtig godbidderne fra deres hånd. Hans kys var meget stille, og han var i det hele taget rigtig rigtig dygtig i dag. Så jeg er så stolt af min lille dreng….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *