Sedojs generte tissetrold

Puha, det er efterhånden lang tid siden, at jeg har fået skrevet her på Sedojs side, men der er egentlig heller ikke sket alverden i vores liv på det seneste. Det skete der dog for 2 dage siden, hvor Sedoj atter måtte have besøg af dyrlægen.

Om onsdagen lagde jeg mærke til, at knægten havde fået en dims på tissetrolden. Han lader som regel det hele hænge under den daglige strigling, så det hele bliver lige tjekket efter. Sedoj er godt nok noget genert på det område, så det er kun tilladt at kigge.

Jeg var selvfølgelig bekymret, og klagede min nød til kæresten, som straks sagde, “Du ringer bare til dyrlægen”. Normalt når jeg kommer hjem, og siger, at Sedoj skal have dyrlæge, så siger han “er du nu sikker?”, men han kunne åbenbart bedre relatere til tissetrolds-problemet, end en halthed eller et sår *griner*.

Jeg ringede til dyrlægen, og han vil så komme dagen efter. Sedoj stod inde i sin boks, og var klar til at modtage dyrlægen, som pænt hilste på ham, før han gav ham en bedøvende sprøjte i håbet om, at Sedoj dermed vil slappe så meget af, at tissetrolden ville kigge frem. Ha, vi blev klogere gjorde vi.

Tissetrolden ville bestemt ikke vise sig, før jeg begyndte at strigle ham, som jeg plejer at gøre. Problemet var dog, at hver gang dyrlægen satte spotlight på den, så forsvandt den nok så fint igen. Dyrlægens store tålmodighed forsvandt langsomt, og løsningen på problemet blev, at han tog et godt tag om fyren, og holdte ved. Og så startede cirkuset.

Sedoj blev forståligt nok smækfornærmet, Heldigvis på den “gode” måde, hvor han løftede bagbenet, trak det til sig, holdt det oppe, og derefter viftede rundt med det. Selv dyrlægen grinede af ham, for som han sagde, så havde han jo masser af tid, til at flytte sig. Og han var ihvertfald overbevist om, at Sedoj ikke sparkede for at gøre ondt, men fordi det var irriterende som en flue f.eks.

Enden på det hele blev at dyrlægen fandt en smegmasten, der var lidt større en kirsebærsten. Den blev fjernet, og Sedoj fik lov til at komme ind i sin boks igen. Han ville bestemt ikke sige farvel til dyrlægen, og var dybt fornærmet – hvilket jo er forståeligt nok… Heldigvis havde jeg opdaget det hurtigt, så det var stadig som modellervoks, men det kunne have endt ud med at være smertefuld for Sedoj.

Sedoj skulle umiddelbart ikke være den typiske kanditat til sådan noget. Han skafter altid helt ud, når han tisser, og trolden er faktisk ganske ren. Dyrlægen sagde dog, at problemet måske opstod fordi han nu går en ren drengefold, og ikke har nogle damer at hoppe på. Nu skal der så holdes ekstra øje med vedhænget, men vask osv. skulle jeg holde mig fra.

Sedoj er dog fit for fight igen, men send ham lige en venlig tanke, for han har lidt ondt af sig selv efter besøget af den dumme grumme dyrlæge, der piller de mest mærkelig steder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *