Året der gik 2008

2008 har indtil videre været et ret sløvt år for Sedoj og mig, som der kan ses på antallet af historier og billeder.

Jeg har desværre været ramt af sygdom det meste af dette år, og det har selvfølgelig gået ud over Sedoj i en vis grad. Han er ikke blevet redet så meget, som planen egentlig var, og vores tricktræning er også gået lidt i stå.

Jeg håber, at min sygdom snart er ved at falde til ro, så vi kan komme i gang igen. Sedoj fylder jo 10 år i juni 2009, og han kan jo ikke blive ved med at holde til at holde pause og komme i gang hele tiden.

Knægten døjer stadig med at venstre bagben låser, og vi havde i slutningen i sidste uge også nogle dage, hvor han var urentgående på venstre bagben. Jeg bliver altid så bekymret, når han fejler noget, men heldigvis er han klar igen.

Men ellers har 2008 bragt på en par flytninger, men nu er vi endelig kommet “hjem” igen. Vores gamle opstaldningssted, som vi flyttede fra pga. en opstalder overtog det meste af stalden og bragte en masse uro til stedet, er blevet solgt til nogle rigtig søde hestemennesker. Sedoj og jeg flyttede tilbage, og knægten nyder det.

Nu håber jeg så, at 2009 giver lidt mere stabilitet i træningen, så Sedojs ben forhåbentlig kan blive bedre. Vi kommer nok aldrig sådan for alvor i gang, men hvis træningen bare kan blive mere jævnlig, så vil det være det bedste for ham. Det er jo lige meget om det bare er tulle-ture ud i det blå.

Ihvertfald håber jeg på, at I kommer til at høre mere fra os næste år. Vi er i live og har det forholdsvist godt begge to.

God jul og godt nytår til jer allesammen fra både Sedoj og mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *