Livet på marken

Sedoj nyder livet på marken, for der sker altid lidt nyt derude. Her i dag havde staldejer f.eks. sine hunde med på folden, og Sedoj synes de er søde. Jeg synes det er alletiders, at de er med på folden, for det er under kontrol, og hestene vænner sig til hundene.

Men ellers går han bare og hygger sig på den skønne mark, hvor det både går op og ned og ligeud. Han kan gå ind i skoven, og han kan gå ind i løsdriften eller han kan blive ude på folden. Her er plads til at være en lille vildhest og gå på eventyr.

Og så er der de der billeder, som jeg nogle gange vil vælge fra, men de her to er bare så søde. Sedoj vifter fluerne væk fra ørerne, hvilket får ham til at ligne…. ja jeg ved faktisk ikke hvad. Det er utroligt, at ørene kan flappe så meget rundt, for så store er de da heller ikke.

Foto: Tukaer Foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *