Det er fedt at være løsdriftshest

Det er fedt at være løsdriftshest synes Sedoj. Han går i en lille flok bestående af hopper og føl, og det hygger han sig med. Han ved at damerne styrer showet, så dem er der ingen grund til at lægge sig ud med.

Han kan gå ind og lægge sig i halmen i løsdriften. Han kan gå på opdagelse i den lille skov. Han kan også bare tulle rundt på marken alene eller sammen med de andre. Dette er et liv i frihed og med mange muligheder.

Han er så tryg i flokken, at han gerne lægger sig ned – både på marken og inde i løsdriften. Så selv om hopperne kan være nogle skrappeduller, så er Sedoj ikke bekymret for, om de kommer uberettiget efter ham. Det er dejligt og vigtigt, at han tør hvile sig – især når han nu engang har gigt.

Det er skønt at vide, at han har det godt. Vi træner lidt næsten hver dag. Ikke specielt hårdt eller længe, men vi hygger os, og det er altid det vigtigste. Jeg elsker at bruge tid på træningen med Sedoj, og han bliver altid så glad, når vi skal lave noget – bare jeg ikke forlanger for meget af ham. Han synes bestemt ikke, at det er fedt at arbejde hårdt eller længe.

Foto: Tukaer Foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *