På skovtur med den dejlige Sedoj

I dag var Sedoj og jeg på en skøn gåtur ud i det blå. Vi gik langs vejen og nød den skønne danske natur, som vi er så heldige at have lige uden for døren.

Det at ride Sedoj er nok det, som jeg gør mindst i for tiden, men vi arbejder tilgengæld meget fra jorden med gåture og anden træning, og det er så hyggeligt.

Jeg elsker min skønne hest så ufatteligt meget pga. hans store personlighed, humor og hans hjerte af det reneste guld. Han er min guldklump – ingen tvivl om det, og jeg elsker at bruge min tid sammen med ham. Selv en lille gåtur i skoven bringer smil på mit læbe – og det kan man vel sagtens forstå, når man har sådan et smukt bette hoved at kigge på, og de store brune øjne at kigge i…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *