Slapper af på folden

Sedoj slapper af på folden, og nyder livet. Hans back on Track gamache er han følgesvend, og han har den på hver eneste dag. Han har den kun af, når jeg er i stalden, og jeg er godt klar over, at det meget, at han går med den, men den hjælper ham. Jeg kan se forskel på, hvordan han træder igennem på bagbenet, når han har den af og på, så derfor har han den stadig meget på.

Med et dårligt bagben er det vigtigt med gode hvilepauser, og dem får han heldigvis mange af. De andre heste er rigtig gode til at mærke, at Sedoj ikke helt er på toppen, så de lader ham lidt være i fred. Sedoj får rig mulighed for at lægge sig ned og slappe af, og det benytter han sig heldigvis af.

Foto: Tukaer Foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *