Så blev bisserne tjekket

Jeg behøver vel ikke at fortælle, at han gjorde det til UG med kryds og slange. Sedoj døjede i pludseligt i sidste uge med at spise sine godbidder. Han kunne slet ikke tygge dem normalt, men smuttede dem lige ud mellem fortænderne. Så tandlægen blev bestilt, og besøget var så i dag.

Sedoj kom mig glad i møde, da jeg kaldte på ham. Det tog ikke længe, inden han fra galop stoppede op foran mig. Så kunne jeg trække ham ud, og hans lille veninde kiggede bekymret med fra folden. Bisse-tjekkeren ankom kort tid efter, og da regnbygen var overstået, fik Sedoj en smule bedøvelse, og inden længe var han helt klar. Det er tydeligt, at han ved, at han skal have bedøvelsen, så med lidt skæve øre og et bestemt blik i øjnene, tager han meget modig imod sprøjten.

Så her stod vi ude i det fri og ordnede tænder på en hest, der simpelthen opførte sig helt perfekt. De værste spidser sad helt inde bagerst, så det krævede en smule teknik at sikre en rar arbejdsstilling for os alle. Sedoj vil heldigvis gerne putte, så han får hovedet lagt på min skulder, og så passer det for alle.

Da vi var færdige, fik han lidt tid for sig selv, og da han var helt klar i hovedet, blev han lukket ind til de andre. Den store velkomst blev igangsat, og efter ganske kort tid, gik Sedoj og veninden for sig selv, og han fik helt sikkert lidt medynk og moralsk opbakning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *