Årets første tur 2017

Så kom vi på årets første tur her i 2017. Selv om Sedoj ikke kunne blive helt ren, så nød vi turen. Vi er startet på et helt nyt eventyr med et nyt opstaldningssted, da det sidste sted ikke levede helt op til forventningerne. Jeg ved ikke, om det er mig, der er naiv, mig der misforstår de sagte ord, eller at opstaldningsstederne blot ikke holder, hvad de lover. Jeg gider ikke kaste med mudder mod opstaldningssteder, men det der sted, var ihvertfald et sted, hvor vi ikke skulle være længere. Det fungerede bare ikke for Sedoj og mig.

Men nu er det ovre, og så skal vi bare videre i vores liv. Turen var skøn, og Sedoj var en absolut stjerne hele vejen. Det var skønt at ride 1. januar, både fordi der ikke var meget trafik, men også fordi sådan en ridetur 1. januar bare gør noget godt for krop og sjæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *