På ridebanen…

I dag hyggede vi os på ridebanen. Ridebanen er måske så meget sagt, men det er i hvertfald et indhegnet område på marken. Felecia er mest tryg ved at der er hegn omkring, så hun er sikker på, at hestene ikke render for langt væk. I dag trænede Felecia fra jorden, mens jeg red Sedoj. Det er så hyggeligt at dele disse stunder sammen. Sedoj var en superstjerne – han er altså en fantastisk hest, der bare er med på alt, hvad jeg gør. Han er bare sød og flink, og er bare en ener.

Felecia og Twiggy trænede at gå langs hegnet uden, at Twiggy blev bange for det, når de rystede lidt i vinden. Twiggy er nemlig ikke så glad for det. Felecia arbejdede med stor fokus, og var rigtig stolt, da Twiggy stod helt roligt, mens Felecia gav hegnet en ordentlig rystetur.  De er nemlig bare supergode de to…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *