Miljøtræning er sjovt

Gudenådalens Rideklub havde åbent hus med mulighed for at være med til en omgang miljøtræning. Vi sadlede Twiggy og Sedoj op, og så drog vi afsted. Da Sedoj ikke er særlig glad for traileren, så vi red, selv om turen var lidt længere, end jeg sådan lige havde troet, at den var.  MEn det gik godt, og regnen kom først, da vi kunne se ridehuset, så det gik lige an.

Det var rigtig hyggeligt at være på rideskolen igen, og Sedoj og Twiggy var absolutte stjerner at have med. Felecia var supersej på trods af, at hun sjældent har redet på tur, og faktisk slet ikke langs vejen på Twiggy.

Billeder fra hallen

Sedoj står så fint på skamlen

Twiggy kom også op at stå på skamlen

Det er Twiggy i midten- under al pynten

Tak for en god dag til Gudenådalens Rideklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *