Hvem skal så være Sedojs ven?

Jeg kiggede efter en ny ven til Sedoj, og efterhånden var jeg kommet frem til, at jeg skulle have en lille pony. Efter jeg havde haft Lukas, har jeg altid haft en lille drøm om at få en pony, og arbejde med sådan en indenfor trick- og libertytræning.

Jeg fandt så en tidligere avlshingst, der nu var vallak, der skulle lånes ud. Han var arbejdet en del fra jorden, så det var en, som jeg kunne lege med, og så var han bare så smuk. Jeg var dog ikke den eneste, der var interesseret i Rosengårdens Picasso, og det var desværre – eller måske skal jeg jo faktisk sige heldigvis ikke mig, der fik muligheden for at lære ham at kende.

Jeg henvendte mig dog til de stutteri, der udlånte Picasso, og spurgte om de ikke havde en anden charmetrold, der kunne gøre det som en god makker for Sedoj. Og hun havde da et barnebarn af Rosengårdens Picasso også. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og hun (Stutteri Sejlstrup) sendte nogle billeder af lille Dusty, og så var jeg jo charmeret helt i knæ.

Billeder af charmetrolden

Prøv lige at se det fjæs!

Han er da bare for sød at kigge på

Når man nu elsker et araberansigt, så er der jo god grund til at falde for dette også

Sød lille dunfarvet følbasse

Skridter afsted på marken med sænket hals

Og ja, jeg sagde ja tak til endnu en skimmel. Altså jeg synes jo ikke de der skimler er så smukke endda. Jeg vil bare gerne have en rød hest/pony med 4 sokker en blis. Men det er altså de små grå, der charmer sig ind i mit hjerte, og sådan er det vist bare… Så byd velkommen til Silver Dust, der er en Welsh Mountain hingst fra april 2017. Han kommer hjem, når Twiggy tager afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *