Træning med Silver

Egentlig træner jeg ikke ret meget Silver. Jeg render lidt rundt på marken og klapper ham, nusser ham, strigler, løfter hove mv. Vi går ture i skoven og ser på tingene, som vi finder undervejs. Han har set trafik osv. Men i dag blev så dagen, hvor vi skulle lege kongens efterfølger.

Han syntes det var sjovt, selv om jeg nogle gange kom til at forvirre ham med mine signaler eller mangel på selvsamme, min dårlige timing og ja bare det faktum, at jeg er et menneske, der begår fejl, og har rigtig meget at lære endnu og hestetræning. Men i bund og grund, så klarede Silver det bare superflot alligevel.

Efter vores 5-6 minutters træning, som i videoen er kortet noget ned, så var han træt, og lavede nogle gevaldige store gab. Det er åbenbart hårdt at være en lille pony, der skal lege kongens efterfølger. Jeg er så stolt af Silver, for han forsøger altid sit bedste. Han har en arbejdsmoral og arbejdslyst, som jeg sjældent har mødt. Han vil det bare så gerne, og han vil så gerne gøre tingene rigtigt. Han er en rigtig god dreng, er han…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *