Silver på slap line

Da Sedoj blev færdig med dagens træning, så var det Silvers tur, og i dag skulle Silver også prøve at springe. Det gjorde han bare til ug med kryds og slange. Han var slet ikke nervøs eller usikker på det nye, men hoppede bare over forhindringen, som havde han gjort det siden, at han blev født. Og da jeg havde taget turen med ham over forhindringen nogle gange, ville Felecia selvfølgelig også, og da Silver var rigtig sød i dag, var der ingen problemer i det. Det gjorde de bare supergodt.

Lille Silver kan rent faktisk springe. Han har teknikken og modet, og nu skal der bare finjusteres lidt, inden vi kommer mere højde på…

De spande, som vi bruger til at sætte bommene på, er sådan set fluefangere, der kan hænges op med lim på. Silver fandt ret hurtigt ud af, at nede i bunden af spandene, er der en knude, som han kunne få fat i. Og det var faktisk ret sjovt, syntes han. Han brugte lang tid på at lege med de spande. Lille skøre Silver…

Det er rigtig rart at se, at Silver efterhånden bliver mere og mere eventyrlysten og nysgerrig. Han har altid været en ret forsigtig lille fyr, men han hopper mere og mere ud i nogle ting, og får mere og mere mod på verden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *