Kong Sedoj

Så står jeg der og kigger på ud på folden og denne smukke dreng. Han går der og græsser – næsten helt hvid. Ganske ustriglet og uvasket. Så smuk på ydersiden og med det absolut største hjerte af guld, som jeg nogensinde har oplevet en hest have…

Kongen af Stald Hestehygge kan man vist godt kalde ham. Han fylder snart 20 år, og årene synes bestemt ikke at skæmme ham. 18 år har vi haft sammen indtil nu, og det er så specielt at have en hest i så mange år.

Han har altid været min klippe og trofaste støtte. Det er hans bløde mule, hans brune øjne og hans stille prusten, der har fulgt mig i alle disse år… Ja, jeg bliver vist lidt nostalgisk, nu hvor hans runde fødselsdag er rundt om hjørnet… Men hold da op, hvor jeg elsker dejlige Sedoj, selv om han slet ikke var det, som jeg ville have, da jeg kiggede på hest for 18 år siden…

Jeg bliver altid lidt varm om hjertet, når jeg ser min dejlige knægt – også selv om han mere eller mindre er overtaget af Felecia.

Sedoj er den absolutte konge af Stald Hestehygge, og jeg glæder mig rigtig meget til, at vi skal fejre hans fødselsdag her om 10 dage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *