Den allerbedste udsigt

I dag var vi jo til ridning. Det betyder ca. en times ridning til rideskolen, 45 minutters undervisning, og så en lille times tid ridning hjem igen. Sedoj var en absolut stjerne igen både på turen og til undervisningen. Silver blev i dag gået med i grimen på hele turen, så det var godt gået. Han er efterhånden blevet ret dygtig til at gå pænt.

Silver står i en boks, mens Sedoj og Felecia rider undervisning. Han er lidt urolig, men klarer det ret godt alligevel. Da vi red hjemad, spurgte Felecia, om hun måtte trække Silver, og det betød jo, at jeg kunne låne Sedoj lidt…

Den allerbedste udsigt ses mellem 2 hvide ører. Udsigten var fantastisk fordi den blev oplevet imellem disse to hvide ører, og det betyder jo, at det er mig, der sidder på Sedoj.

Og når jeg så ovenikøbet kan nyde at se min dejlige datter gå med lille Silver på egen hånd, så kan det da ikke blive meget bedre!! Og jeg vil lige fortælle, at der her er tale om en 2 årig hingst, som hun går med i grimen. Jeg er stolt over de to, for Felecia har modet til at gå med ham, og han er bare så flink over for hende. Min lille dejlige flok.

Men det absolut bedste var selvfølgelig at komme på ryggen af Sedoj igen. At mærke hans bevægelser under mig. Det er lidt som at komme hjem. Dejlige Døjser gav sådan en god tur, selv om den ikke var særlig lang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *