Så gode venner

Selv om der er en stor aldersforskel på mine to drenge, så er de bare så gode venner. Ja, Sedoj synes Silver kan være frygtelig irriterende, og Silver synes, at Sedoj nogle gange er dødkedelig, men i bund og grund er de bare gode venner, og hygger sig rigtig meget sammen.

Det er dejligt endelig at have fundet en ven til Sedoj, som han nu kan beholde resten af livet. Sedoj har desværre prøvet at miste gode venner flere gange, men det er heldigvis slut nu… Og Silver nyder helt sikkert godt af, at være i flok med en overbærende og viis legeonkel.

i
Flere gange om dagen har deres hyggestund, hvor de klør hinanden. Dette sker ofte når de har spist, og det sker altid, når jeg tager dæknet af Sedoj. Nu er fældesæsonen over os, og derfor ses det på videoen, hat hårene drysser ud af især Silvers mund flere gange…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *