Det kan være lidt svært…

Det er bare ikke nemt, at nå de gode kløsteder, når nu Sedoj har fået dækken på. Så Silver må smyge mulen ind bag dæknet, så han kan få gnubbet Sedoj.

Når drengene står og gnubber hinanden, kan der nemt gå 10-15 minutter, inden de er færdige. Og det er helt tydeligt, at de begge nyder det, og guider hinanden hen til de gode kløsteder.

Nogle gange kan jeg godt blive helt bekymret, for det ser jo ikke just rart ud hele tiden. Jeg tænker især her på, når Sedoj lige kører fortænderne hen over ryggraden på Silver, men han bliver jo stående, så det gør nok ikke så ondt endda. Jeg er bare glad for, at det ikke er mig, der skal lægge ryg til det der. Men det er dog alligvel hyggeligt, når Sedoj gnubber igen, når jeg strigler ham. Men der er jo også lige et trøje og en vinterjakke imellem tænderne og mig.

Jeg har lagt mærke til, at når de er færdige med at spise, så skal de altid hen og klø hinanden. Det er lidt sjovt at følge med i deres hverdagsrutiner…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *