Skattejagt i skoven

Det lokale bibliotek havde arrangeret en skattejagt i den nærliggende skov, og det skulle vi selvfølgelig være med til. Der var godt nok en advarsel om, at turen krævede gummistøvler og foregik delvist offroad. Jeg tænkte, at det klarede vi sagtens, men der var nu alligevel et par poster, som vi ikke kunne komme til. Men så kunne vi da gætte os til resten.

Klar til at komme på tur

Vi startede med at gå på den store grussti, der første ind i skoven. Men det varede ikke længe, inden Felecia måtte af Sedoj, og gå hen til at par poster, da de var på den anden side af en bro, som vi bestemt ikke ville have hestene hen over. Når vi var i tvivl om, hvordan ruten så ud forude, var det Felecia, der rendte i forvejen, og tjekke stien, så vi ikke endte et sted med alt for meget mudder eller uden mulighed for at komme frem eller tilbage…

Turen forsatte så på den store grussti igen, og vi kunne hyggesnakke lidt. Det var faktisk ret hyggeligt det her. Men så skulle vi ind på lille smal sti, der gik igennem nogle juletræer, og senere blev meget stejl. Her måtte Felecia af og gå forrest. Sedoj gik nærmest løs efter på stien, mens jeg fulgte efter med Silver. Det var her, hvor vi blev lidt usikre på, om vi skulle fuldføre turen eller ej, men vi fortsatte, og havnede heldigvis ude på en stor sti igen. Her holdte vi en lille pause, og der var tid til at tage et par billeder.

Vi var på det her tidspunkt ret tilfredse med både os selv og hestene. Det var en ret svær opgave for os alle 4, men vi klarede det, og det er jo det vigtigste. Selv om det undervejs foregik med nerverne lidt uden på tøjet i forhold til at klare denne etape, så kan vi nu grine af det, for det var også lidt sjovt at blive hevet ud af komfortzonen.

Resten af turen foregik på nogle ret gode stier, så vi kunne slappe lidt af, og bare nyde hinandens og hestenes selskab. Det var tydeligt at hestene syntes det var spændende. De havde aldrig prøvet sådan noget før, men de var absolutte stjerner de to.

Vi fandt ud af kombinationen på låsen på skattekisten, og kunne låse den op, så Felecia kunne få sin præmie. Det var helt sikkert en god tur, men vi blev dog hurtigt enige om, at næste år tager vi ikke hestene med, da det hele var sådan lige spændende nok på grund af mudder, vand og dertilhørende svære områder at skulle forcere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *